вівторок, 04 грудня 2007 12:53

Стали відомі подробиці вбивства одного з найвпливовіших ватажків коза ностра

На Сицилії стали відомі подробиці загибелі в ході спроби арешту одного з 30 найбільш впливових ватажків сицилійської коза ностра, який ховався від правосуддя протягом 11 років. Гангстер намагався втекти від переслідувачів у самій піжамі.

Облаву, яка завершилася фатальною гонитвою, італійська поліція провела в понеділок на Сицилії, повідомляє Associated Press. 43-річний Даніеле Еммануело, захоплений зненацька, виліз через вікно в самій піжамі й намагався втекти. Проте був застрелений переслідувачами, пише AGI.

За даними слідства, Еммануело очолював злочинне угруповання в сицилійському портовому місті Гела, розташованому на південному узбережжі острова. З 1996 року він перебував у розшуку за звинуваченням в організації злочинного співтовариства, незаконному обороті наркотиків і навіть у вбивстві.

Мер Гели Джузеппе Крочетта з полегшенням сприйняв цю новину. Проте при цьому глава міста додав, що вважав би за краще віддати Еммануело під суд. При цьому Крочетта описав загиблого як "зростаючого" мафіозі, який намагався об"єднати чотири клани під своєю владою.

За словами міністра внутрішніх справ Італії Джуліано Амато, Еммануело був одним з наймогутніших і кривавіших босів сицилійської мафії, повідомляє NEWSru.com.

 

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці вбивства одного з найвпливовіших ватажків коза ностра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути