пʼятниця, 25 січня 2008 19:49

Стала відома назва нового фільму про Бонда

Продюсери чергового, 22-го по рахунку фільму про агента 007, нарешті оповістили назву нової серії "бондіани", яку довгий час тримали в секреті. Серія називатиметься "Квант втіхи" (Quantum ofSolace).

Свою назву стрічка отримала від однойменного оповідання, яке входить в цикл книг творця Джеймса Бонда, англійського письменника Яна Флемінга "Тільки для ваших очей", присвячених пригодам британського шпигуна. Проте, за словами продюсерів, у фільмі від першоджерела не залишиться практично нічого, адже в оповіданні Флемінга Бонд фігурує лише як другорядний герой.

За словами одного з продюсерів картини Майкла Уілсона, ця історія не схожа на решту пригод агента 007, вона виділяється серед інших оповідань Флемінга. Творці фільму більше уваги збираються приділити особі героя, його душевним переживанням, а не шпигунським інтригам.

Як додав Уілсон, новий фільм стане "невеликим експериментом", спробою "внести щось нове в "бондіану".

Зйомки чергової серії "бондіани" вже проходять на студії Pinewood поблизу Лондона. За сюжетом новий фільм буде продовженням подій, показаних в попередній картині "Казино Рояль". Знімальна група працюватиме над стрічкою не тільки у Великобританії, але й в Італії, Австрії та Панамі.

Легендарного шпигуна знов зіграє британський актор Деніел Крейг. Його начальником - начальником Секретної розвідувальної служби МІ-6 - знову стане відома британська актриса Джуді Денч.

Роль дівчини Бонда на цей раз дісталася 21-річній актрисі Джеммі Артертон. У новому фільмі з"явиться і напарник агента 007 - українська модель і актриса Ольга Куриленко.

Режисером стрічки виступив Марк Фостер, відомий по фільмах "Чарівна країна" (FindingNeverland) і "Той, що біжить за вітром" (KiteRunner), повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Стала відома назва нового фільму про Бонда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути