понеділок, 03 березня 2008 20:28

США завдали точкового ракетного удару по сомалійському селу

США завдали точкового ракетного удару по будинку, розташованому в одному з сіл на півдні Сомалі, де за оперативними даними, ховався відомий терорист "Аль-Кайди", повідомляє телеканал CNN.

За даними поліції в результаті обстрілу було знищено два будинки, загинули три жінки і три дитини. Ще близько 20 людей дістали поранення.

Очевидці, які, почувши вибухи, вибігли з будинків, розповідають про те, що бачили над селом декілька літаків.

Зі свого боку агентство AFP повідомляє, що по селу було випушено три ракети, принаймні одна з яких була крилатою. Associated Press, з посиланням на представників місцевої влади, передає, що поранення отримали вісім осіб.

Вірогідною ціллю ракетного удару міг бути один з ісламських лідерів Хасан Туркі. Як розповів старійшина села, в минулої неділі, 2 березня, Туркі був в селі на переговорах з урядовими ополченцями.

Проте, як наголошується, метою операції міг бути не один терорист, а група. Представники Пентагону цього не уточнюють, хоча і підтвердили сам факт ракетного удару, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «США завдали точкового ракетного удару по сомалійському селу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути