четвер, 02 серпня 2007 14:24

США виділить Палестині 80 мільйонів доларів

США нададуть фінансову підтримку владі Палестинської національної автономії (ПНА) у розмірі 80 мільйонів доларів на зміцнення палестинських сил безпеки.

Держсекретар США Кондоліза Райс і глава уряду ПНА Салям Фаяд підписали відповідні угоди під час прес-конференції за підсумками переговорів Райс і глави ПНА Махмуда Аббаса, повідомляють РИА-Новости

Райс підтвердила, що США розглядають Аббаса і його адміністрацію єдиними законними представниками палестинського народу і продовжать надавати їм фінансову допомогу.

- Махмуд Аббас був вибраний палестинським народом главою ПНА. Ми бачимо його як єдиного законного представника волі палестинського народу, - наголосила Райс.

Держсекретар США прибула у четвер у Рамаллах для проведення переговорів з керівництвом ПНА. Рамаллах - остання зупинка в близькосхідному турне Райс, метою якого було переконати всі зацікавлені сторони в необхідності організації близькосхідного форуму цієї осені. Згідно ініціативі президента США Джорджа Буша, у конференції повинні взяти участь офіційні представники Ізраїлю, Палестинської автономії і низки країн регіону для обговорення проблем, що перешкоджають відновленню мирних переговорів і створенню палестинської держави.

Райс також підтвердила, що на міжнародній конференції обговорюватимуться "питання по-суті" палестино-ізраїльського конфлікту з метою остаточного врегулювання і створення незалежної палестинської держави.

Зараз ви читаєте новину «США виділить Палестині 80 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути