понеділок, 07 липня 2008 15:38

США та Ізраїль не наважаться атакувати Іран - Ахмадінежад

США та Ізраїль не наважаться завдати удару по Ірану, щоб зруйнувати його ядерну інфраструктуру, заявив в понеділок президент Ісламської Республіки Махмуд Ахмадінежад в столиці Малайзії, куди він прибув для участі в саміті "вісімки" ісламських держав, що розвиваються ("Група Д8").

"Навіть якщо зберуться разом сотні країн, на зразок США та Ізраїлю, вони не наважаться атакувати Іран. Ці держави знають, що не зможуть завдати військового удару по нашій країні", - сказав журналістам президент ІРІ, коментуючи повідомлення світових ЗМІ про можливість силового рішення Вашингтоном і Тель-Авівом іранської ядерної проблеми до кінця цього року.

На думку Ахмадінежада, президент США Джордж Буш "виношує диявольські та нелюдяні плани" відносно Ірану, зокрема "пряме зіткнення з іранським народом", але жоден з цих планів поки не був успішно реалізований.

"Вони знайомі з іранською нацією і добре знають, що на мові сили і погроз з нами розмовляти не можна", - зазначив глава іранського уряду, слова якого наводить офіційне інформагентство ІРНА, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «США та Ізраїль не наважаться атакувати Іран - Ахмадінежад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути