четвер, 20 вересня 2007 15:01

Співробітникам Бі-Бі-Сі загрожує звільнення через кошеня

Керівництво корпорації Бі-Бі-Сі може відсторонити 25 співробітників, які підозрюються в підтасовуванні результатів телефонного опитування дітей, які голосували за ім"я для кошеняти з дитячої програми, повідомило в четвер, 20 вересня, видання Daily Telegraph.

Генеральний директор корпорації Бі-Бі-Сі Марк Томпсон розпорядився прийняти дисциплінарні заходи відносно цих співробітників протягом найближчої доби.

Дітям пропонувалося проголосувати за вподобане ім"я для кошеняти, яке є "обличчям" однієї з дитячих програм.

Працівники Бі-Бі-Сі, які мали були обробити дані голосування, вирішили керуватися не вибором аудиторії, а своєю власною думкою. Таким чином, кошеня назвали Сокс (Socks) на честь колишнього Першого кота Білого дому. Ім"я кошеняти, за якого проголосували діти, в газеті не повідомляється.

"Це (справа) набагато серйозніша, ніж ми думали. Вона завдає серйозного удару репутації Бі-Бі-Сі, - заявив член парламенту від консервативної партії і член комітету культури палати общин Філіп Девіс.

Він додав, що скандал з шахрайством персоналу підриває довіру аудиторії і цілісність корпорації.

У липні керівництво корпорації відсторонило четверо співробітників за шахрайство при підрахунку голосів в телефонному голосуванні. Пізніше під час внутрішнього розслідування було виявлено ще п"ять випадків шахрайства, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Співробітникам Бі-Бі-Сі загрожує звільнення через кошеня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути