середа, 19 лютого 2020 22:03

Співробітник фіскальної служби погорів на хабарі

Співробітник фіскальної служби погорів на хабарі
На хабарі затримали співробітника митної служби. Фото: khmel.gp.gov.ua

Правоохоронці затримали на хабарі заступника начальника управління Головного управління Державної фіскальної служби в Хмельницькій області.

Прокуратура повідомляє, що податківець через свого знайомого вимагав у підприємців $20 тис. за те, щоб допомогти їм уникнути кримінальної відповідальності за ухилення від податків та службове підроблення. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

За даними правоохоронців, свої послуги зловмисник оцінив у $20 тис., частину з яких нібито повинен був передати на користь поліції, яка розслідує вказане кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіцера Нацгвардії затримали на хабарі

"Здійснюється досудове розслідування за ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з її вимаганням) та ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) КК України. На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів. Також, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання викритій особі запобіжного заходу", - сказано в повідомленні.

Затримали херсонських митників, які вимагали гроші з підприємців. Підприємці імпортували товари широкого вжитку з однієї з країн Близького Сходу. А посадовці на митному посту "Херсон-Аеропорт" Чорноморської митниці за різні суми хабарів "не помічали" можливі порушення встановлених норм.

Зараз ви читаєте новину «Співробітник фіскальної служби погорів на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути