Ексклюзиви
понеділок, 24 березня 2008 10:24

Співачка Ріана влаштувала скандал перед виступом у Москві (ФОТО)

20-річна співачка Робін Ріана Фенті влаштувала скандал організаторам, коли літак зірки посадили не в тому аеропорту і змусили пройти огляд зі звичайними пасажирами.

Неприємності у співачки почалися ще перед вильотом до Москви. Спочатку зірка не змогла вчасно покинути Дюсельдорф, де виступала в суботу. Німецька авіакомпанія затримала рейс через негоду. А потім літак співачки довелося садити в аеропорту Домодєдово, а не у Внуково-3, як планувалося раніше.

У результаті лідерка світових хіт-парадів приземлилася в Москві з годинним запізненням. Та ще і в найвіддаленішому від міста аеропорту. Коли ж Ріані довелося проходити паспортний контроль разом з пасажирами звичайних рейсів, її терпіння скінчилось.

- Вона влаштувала скандал своїм менеджерам по дорозі в готель, - розповіли "ТД" організатори московського концерту світової знаменитості. - Ще б пак! Зірка такого рівня була змушена проходити через звичайний термінал. Та її запросто могли пом"яти в натовпі!

У готель Ріана потрапила всього за декілька годин до виступу. Вона навіть не встигла відпочити після довгого перельоту: близько двох годин над зовнішністю зірки прямо в готелі працювали візажісти. Зате на публіці співачка з"явилася у всій красі, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Співачка Ріана влаштувала скандал перед виступом у Москві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути