Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2007 12:41

Спілберґ вирішив підтримати Хілларі Клінтон

Відомий американський режисер і філантроп Стівен Спілберґ, що має значний авторитет серед голлівудської еліти, офіційно оголосив про своє рішення підтримати кандидата в президенти від демократів Хілларі Клінтон. Свій вибір він мотивував тим, що вважає колишню першу леді досвідченим політиком і харизматичним лідером.

Спілберґ заявив, що довго і уважно вивчав діячів і програму Демократичної партії і дійшов висновку, що колишня перша леді країни - найгідніший претендент на пост президента США.

Партія демократів декілька місяців із завмиранням чекала, кому ж надасть фінансову підтримку одна з найбагатіших людей Голлівуду.

На даний момент симпатії важкоатлетів бізнесу приблизно порівну розділилися між трьома кандидатами: Хілларі Клінтон, сенатором Ілінойса Бараком Обамою і колишнім сенатором Північної Кароліни Джоном Едвардсом.

Нагадаємо, що кілька разів постановника фільмів "Парк Юрського періоду", "Інопланетянин" і "Щелепи" називали самим касовим режисером світу. З фільмів останнього десятиліття, які зняв режисер, слід відначити "Врятувати рядового Райана" (1998) з Томом Хенксом у головній ролі. Цей фільм приніс творцям 5 "Оскарів", повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Спілберґ вирішив підтримати Хілларі Клінтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути