Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2007 14:23

Солярій убив 29-річну британку

29-річна Зіта Фарреллі з британського міста Селфорд почала користуватися солярієм, що з"явився в їх будинку, в 14 років, приймаючи "сонячні ванни" по два рази на день. У 21 рік вона припинила робити це, проте минулого року у неї все одно виявили злоякісну меланому. Дівчина померла.

Родичі Фаррелі говорять, що дівчина перестала користуватися солярієм, коли стало відомо про його потенційну небезпеку. Проте в серпні минулого року, через вісім років, у неї на нозі було виявлено пляму, яка виявилася меланомою. Лікарі сказали, що рак викликаний солярієм.

Тітка Зіти Тіна Фаррелі тепер закликає всіх триматися від соляріїв подалі і зробити урок із трагедії її племінниці. "Іноді я бачу, як молоді дівчата виходять з салонів червоні, як раки. Мені хочеться схопити їх і розповісти про те, що відбулося з моєю племінницею", – говорить вона.

18 липня в день, коли Зіті виповнилося б 30 років, у місті Селфорт пройде захід для збору коштів на користь клініки, де дівчина провела останні дні життя, повідомляє BBC.

Зараз ви читаєте новину «Солярій убив 29-річну британку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути