вівторок, 11 листопада 2008 10:14

Соліста групи "Ласковый май" посадили на 6 років за вбивство

Соліста групи "Ласковый май" посадили на 6 років за вбивство
У столиці Росії ухвалений вирок колишньому солістові колись популярної групи "Ласковый май". За жорстоке вбивство сусіда по комуналці він покараний 6-річним ув"язненням.

Мосміськсуд затвердив вирок, винесений судом колишньому солістові групи "Ласковый май" Андрію Гурову. Він був засуджений на шість років ув"язнення в колонії строгого режиму за вбивство людини із смертельним результатом, передає "Інтерфакс" з посиланням на керівника прес-служби Мосміськсуду Анну Усачову.

"Судова колегія Мосміськсуду винесла ухвалу, згідно з якою вирок відносно Гурова залишений без зміни", - повідомила Усачова.

Раніше Таганський районний суд Москви визнав Гурова винним по частині 4 статті 111 УК РФ (умисне спричинення тяжкої шкоди здоров"ю, що призвело смерть людини).

Згідно з матеріалами справи, в січні 2008 року під час сварки з 67-річним сусідом по комунальній квартирі Гуров завдав останньому не менше трьох ударів невстановленим тупим предметом. В результаті отриманих пошкоджень потерпілий помер в лікарні.

Андрій Гуров був учасником популярної групи "Ласковый май" з 1988 по 1992 рік.

Зараз ви читаєте новину «Соліста групи "Ласковый май" посадили на 6 років за вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути