Ексклюзиви
середа, 30 квітня 2008 10:26

Сьогодні в Україні день трауру

У зв"язку з катастрофами вертольота Мі-8 в районі платформи "Таврида" і судна "Нафтогаз-67" в південно-китайському морі, які призвели до численних людських жертв, президент України Віктор Ющенко оголосив 30 квітня в Україні днем трауру. Про це повідомляє прес-служба президента України.

Також президент виразив співчуття рідним і близьким загиблих під час аварії вертольота Мі-8 в Чорному морі. "Тужу і переживаю разом з сім"ями загиблих", - сказано в співчутті президента.

Нагадаємо, вранці 28 квітня вертоліт Мі-8 Кримського авіапідприємства "Універсал-Авіа", що виконує роботи по доставці вахтового персоналу "Чорноморнафтогазу", здійснював плановий політ по доставці вахти на плавучу бурову установку "Таврида".

Погода для польоту була задовільною. При заході на посадку вертоліт зачепив заднім гвинтом опорну колону, внаслідок чого впав на платформу, вибухнув і запалав. Силами інженерно-технічного персоналу платформи пожежа була ліквідована. На борту Мі-8 знаходилися 17 працівників "Чорноморнафтогазу" і 3 члени екіпажа. Всі вони загинули, повідомляють Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні в Україні день трауру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути