вівторок, 15 травня 2007 17:55

Софі Лорен пообіцяла влаштувати стриптиз, якщо "Наполі" проб"ється в серію А

Знаменита актриса Софі Лорен, яка є палким уболівальником італійського футбольного клубу "Наполі", пообіцяла станцювати стриптиз, якщо команда за підсумками сезону проб"ється в серію А.

Секс-символ кіно 50-60-х років минулого століття, що восени відзначила своє 72-річчя, має намір таким чином підтримати легендарний клуб, що нині переживає не кращі часи.

"Я дуже сподіваюся, що "Наполі" виграють декілька ігор, що залишилися, до кінця чемпіонату. Ось побачите, якщо вони проб"ються в серію А, я станцюю стриптиз, - пообіцяла Лорен у вівторок в інтерв"ю італійської Gazzetta dello Sport. - Команда, у якої такі пристрасні уболівальники, заслуговує підвищення в класі".

На сьогоднішній день "Наполи" займає третє місце в серії В, другому дивізіоні італійського чемпіонату. Завдання попадання в число двох кращих команд, які в наступному сезоні отримають путівки у вищу лігу, неаполітанцям доведеться вирішити в п"яти іграх, що залишилися.

Лорен не вперше шокувати публіку подібним чином. Восени минулого року в Лондоні відбулася презентація знаменитого календаря Pirelli, в якому вона знялася оголеною.

Минулого року вона була визнана найкрасивішою жінкою в світі. Італійська актриса отримала перемогу в онлайн-конкурсі завдяки 1576 голосам читачів The Daily Mail. Мета конкурсу - присудження премії красеням і красуням, що володіють найприроднішою красою, повідомляє NEWSru.


Зараз ви читаєте новину «Софі Лорен пообіцяла влаштувати стриптиз, якщо "Наполі" проб"ється в серію А». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути