Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2007 10:44

Шофер, який збив Інну Чурікову, розшукується слідством

42-річний Олексій К., якому загрожує покарання за статею "Залишення місця аварії", не з"явився в державтоінспекцію для розбору всіх обставин ДТП. Із тригодинним запізненням зателефонувавши дізнавачу, Олексій повідомив, що затримується на роботі і приїхати в ДІБДР не зможе.

У суботу, 15 вересня, на пішохідному переході 65-річну актрису збив автомобіль "рено". За словами його власника, Олексія К., актриса з"явилася на дорозі несподівано. Було темно, і водій просто не побачив за припаркованими авто Чурікову, яка підходила до переходу.

Інна Михайлівна впала на капот машини і скотилася на асфальт, сильно забивши спину.

Злякавшись, Олексій посадив потерпілу в автомобіль і відвіз у найближчий травмопункт, звідки артистку із забоями та синцями на швидкій відвезли в лікарню.

- Своїми діями К. зробив правопорушення, зване "Залишення місця аварії", - говорять в ДІБДР. - У будь-якому випадку Олексій не повинен був везти Інну Михайлівну в травмопункт самостійно, йому потрібно було викликати на місце ДТП співробітників державтоінспекції і швидку, яка і вирішила б, як і куди везти потерпілу. Подібне правопорушення карається позбавленням водійських прав або крупним грошовим штрафом.

Олексій К., мабуть, хотів улагодити проблему без зайвого шуму. Проте лікарі травмопункта, дізнавшись, що травми актриса отримала в результаті наїзду на неї автомобіля, повідомили про події в ДІБДР.

Учора водій нещасливого "рено" повинен був з"явитися до дізнавача для розбору обставин аварії. Проте він так і не знайшов на це часу.

Зараз проводиться експертиза, яка визначить, як змінився стан здоров"я Інни Михайлівни після аварії. За її підсумками покарання для Олексія К. визначить суд, пише "Твой день".

 

Зараз ви читаєте новину «Шофер, який збив Інну Чурікову, розшукується слідством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути