понеділок, 18 лютого 2008 15:56

Снігопади та ожеледиця паралізували Грецію

Греція виявилася майже повністю паралізованою в результаті потужних снігопадів, викликаних різким пониженням температури, пише Der Spiegel.

У ряді областей висота сніжного покриву досягає 50 сантиметрів. Як повідомляє Deutschland Funk, через сніжні завали відрізаними від зовнішнього світу опинились близько 200 сіл.

В Афінах і околицях випало 20 сантиметрів снігу. Через сильну ожеледицю ускладнений рух по автомагістралях. Багато з них перекриті. Громадський транспорт не ходить. Школи закриті.

Снігопад паралізував роботу афінського міжнародного аеропорту. З вечора неділі, 17 лютого, літаки не злітають і не сідають. Скасовано більше 60 внутрішніх авіарейсів.

Через сильний вітер морські пороми вже третій день не можуть вийти з гаваней. Холоди і снігопади також серйозно торкнулися Туреччини. За даними місцевих ЗМІ, температура в деяких регіонах опустилася до -15 градусів. Дві людини замерзли, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Снігопади та ожеледиця паралізували Грецію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути