неділя, 11 листопада 2007 14:32

Смертник спробував підірвати конвой НАТО в Афганістані: 5 загиблих

П"ятеро людей загинули при атаці на конвой НАТО на півдні Афганістану. Терорист-смертник в неділю підірвав себе поблизу конвою сил НАТО, що проїздив мимо, на півдні Афганістану, загинули п"ять чоловік.

"Терорист убив п"ять мирних жителів в місті Гірішк провінції Гільменд", - йдеться в заяві міністерства оборони Афганістану, передає NEWSru.com.

Терорист-смертник, який обв"язався вибухівкою, чекав у узбіччя дороги автоколону Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані (ISAF), що знаходиться під командуванням представників НАТО . Військовослужбовці його помітили і відкрили вогонь, тоді смертник підірвав себе. Солдати коаліційних сил не постраждали, загинули п"ять місцевих жителя і троє отримали поранення, повідомив офіцер поліції міста Гірішк.

За останні півтора роки в Афганістані помітно зросла кількість терактів, що здійснюються смертниками, а також з використанням встановлюваних на узбіччі доріг фугасів.

Зараз ви читаєте новину «Смертник спробував підірвати конвой НАТО в Афганістані: 5 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути