вівторок, 30 жовтня 2007 11:18

Смертник підірвав себе поряд із резиденцією президента Пакистану: 6 загиблих

Кількість загиблих у результаті сьогоднішнього вибуху в пакистанському місті Равалпінді зросла до шести чоловік, заявив керівник міської поліції Сауд Азіз. У момент вибуху, що пролунав недалеко від штабу армії і резиденції Мушаррафа, глава держави знаходився в своєму робочому кабінеті, він не постраждав, передає ИТАР-ТАСС. За даними поліцейського розслідування, теракт здійснений терористом-смертником, що знаходився в пасажирському автобусі. За іншими даними, вибухнув замінований автомобіль. Троє із загиблих - поліцейські, одинадцять постраждалих доправлені в лікарню з пораненнями.

Район інциденту є зоною, що особливо охороняється у зв"язку з тим, що тут розташована штаб-квартира армії, на території якої знаходиться резиденція президента Первеза Мушаррафа. Сьогодні він проводить на території армійської штаб-квартири важливу зустріч із губернаторами провінцій і членами провінційних урядів.

У неділю ввечері в столичному окрузі, який включає місто Равалпінді, що знаходиться поряд із Ісламабадом, поліцію приведено в бойову готовність. Причиною цих заходів стали отримані спецслужбами дані про проникнення в столицю групи бойовиків-смертників, підготовлених екстремістськими угрупованнями, що діють у прикордонних із Афганістаном районах.

Зараз ви читаєте новину «Смертник підірвав себе поряд із резиденцією президента Пакистану: 6 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути