Ексклюзиви
четвер, 07 червня 2007 12:24

Смерть Гарі Поттера обійдеться букмекерам в 17 тисяч фунтів стерлінгів

Британська букмекерська контора William Hill припинила приймати ставки на те, що письменниця Джоан Роулінг уб"є свого героя Гарі Поттера у фінальній - сьомій - книзі епопеї про пригоди юного мага. "Ставки на те, що Гарі Поттер загине, більше не приймаються", - оголосила William Hill. Своє рішення букмекерська контора пояснила тим, що жодна людина не поставила свої гроші на те, що Гарі Поттер залишиться живий.

Перед Різдвом відома шотландська письменниця Джоан Роулінг оприлюднила назву своєї сьомої книги про свого героя - "Гарі Поттер і фатальні мощі" - і натякнула, що двом героям призначено загинути в кінці роману. Багато "поттероманів" вирішили, що неодмінно загине Поттер. Тоді букмекерські контори Великобританії почали приймати ставки на повороти сюжету книги.

Офіційний представник William Hill повідомив, що ставки робилися виключно на смерть хлопчика-чарівника. Якщо Роулінг уб"є свого головного героя, відзначив він, то William Hill буде вимушена виплатити своїм клієнтам близько 17 тисяч фунтів стерлінгів.

Тепер букмекери пропонують азартним шанувальникам книг Роулінг вгадати, хто уб"є Гарі Поттера. За станом на 6 червня 2007 року найбільшою популярністю користувалася кандидатура головного лиходія епопеї - чарівника Волдеморта - шанси якого знищити Гарі Поттера оцінювалися як два до одного.

Другою найпопулярнішою версією вважається загибель Поттера від рук професора зілльоваріння Северуса Снейпа (ставки 5:2). На роль вбивць головного героя епопеї також претендують його недруг-товариш по навчанню Драко Малфой і друг Рон Уїслі - їх шанси букмекери оцінюють як 6 до одного. З такого ж розрахунку приймаються ставки на те, що Поттер уб"є себе сам. Найпопулярніша версія - смерть Поттера від руки Невілла Долгопупса (ставки 12:1), повідомляє NEWSru.


Зараз ви читаєте новину «Смерть Гарі Поттера обійдеться букмекерам в 17 тисяч фунтів стерлінгів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути