середа, 25 липня 2007 14:20

Слюсар зробив собі операцію зі зміни статі (ФОТО)

39-річний сільський слюсар своїми руками зробив собі операцію зі зміни статі після чергової спроби матері його одружити.

Після школи Ігор закінчив училище за фахом "бульдозерист". Ігор відслужив в армії на Кавказі, був в полоні. Ігор займався торгівлею, водив і ремонтував автомобілі.


Коли нікого не було удома, Ігор надягав куплені плаття, фарбував губи, нігті. Мати випадково застала його за цим заняттям. Ігор спробував пояснити, що хоче бути жінкою, що з самого дитинства ніколи не відчував себе чоловіком.

Мати терміново стала підшукувати наречену. І тоді Ігор нарешті зважився: не одружуватися - стати жінкою. Він перечитав гору медичної літератури. Купив скальпель, льодокаїн і вибрав день, коли удома нікого не було. У вітальні Ігор поставив крісло напроти трюмо, щоб все бачити, постелив клейонку, зробив укол і, коли перестав відчувати біль, рішуче різнув себе по дітородному органу. Ігор справився за годину. Відрізане поклав в темний пакет, а потім сам викинув в сміття.

- Нам і залишалося тільки зупинити кровотечу і вивести уретру, - говорить новосибірський уролог Ігор Оніщук. - А коли ми запитали, в чоловічу або жіночу палату його визначити, сказав, що лежатиме в коридорі.

У лікарні Ігор тричі пройшов УЗІ: лікарі не могли повірити, що у нього в животі є жіночий орган - недорозвинена матка. Він може мати дітей.

Зараз Ігор називає себе Ірою. У 43 роки виглядає так, ніби йому ледь за 30. У Ірини невеликі груди, жіночий голос. Ставши жінкою, він виріс на 4 см. Через суд добився зміни документів, навіть пройшов для цього психіатричну експертизу. І офіційно став жінкою. Суд ухвалив рішення про офіційну заміну прізвища на жіноче у зв"язку із зміною статі, повідомляє Жизнь.ру.

Зараз ви читаєте новину «Слюсар зробив собі операцію зі зміни статі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути