вівторок, 16 вересня 2008 14:58

Слідство з"ясувало, чому впав літак в Мадриді

Авіакатастрофа в аеропорту Мадрида 20 серпня, в результаті якої загинули 154 людини, сталася через те, що під час зльоту літак не випустив закрилки, повідомляє SkyNews з посиланням на попередні висновки слідства. Система сповіщення дала збій, і пілоти не отримали інформацію про неполадку, що виникла.

Літак McDonnell Douglas MD-82 впав під час зльоту в аеропорту "Барахас", ледве встигнувши відірватися від землі. За словами свідків, у момент зльоту лівий двигун загорівся.

Літак прилетів до Мадрида з Барселони і повинен був летіти на Канарські острови. Багато його пасажирів летіли у відпустку. На борту було 14 дітей, зокрема двоє немовлят. 18 осіб вижили в авіакатастрофі.

Раніше повідомлялося, що авіакомпанія SpainAir, якій належав літак, що розбився, знала про те, що він не повністю справний, але наполягає, що неполадки, які були виявлені перед зльотом, не мають ніякого відношення до аварії, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Слідство з"ясувало, чому впав літак в Мадриді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути