четвер, 02 жовтня 2008 11:15

Школярі селища Беляївка повернуться до навчання після трауру

Заняття для учнів середньої школи селища Беляївка Оренбурзької області поновляться в понеділок, 6 жовтня. Як повідомляє РИА Новости з посиланням на прес-службу губернатора регіону Олексія Чернишова, п"ятикласники вчитимуться в будівлі беляївської початкової школи, а учні 6-11 класів - в селі Днєпровка Беляївського району.

Відзначимо, що раніше жителі Беляївки вимагали закрити місцеву початкову школу і провести експертизу будівлі, щоб упевнитися, що вона не в аварійному стані. Заступник глави Беляївського району Лариса Ямкіна вже визнала обґрунтованість цих вимог, оскільки будівля початкової школи була побудована раніше, аніж будівля середньої школи, що обвалилася, і його частина вже була визнана аварійною.

У Днєпровку школярів возитимуть спеціальними автобусами, уточнили в прес-службі губернатора.

Будівля беляївської середньої школи обвалилася в середу, 1 жовтня. Загинули п"ять старшокласників, ще чотири людини отримали травми. П"ятниця, 3 жовтня, коли пройдуть похорони загиблих, оголошена в Оренбурзькій області днем трауру.

Будівля школи, що обвалилася, буде демонтована.

Зараз ви читаєте новину «Школярі селища Беляївка повернуться до навчання після трауру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути