пʼятниця, 11 квітня 2008 16:11

Складений рейтинг зоряних оголень (ФОТО)
5


Журнал Zоо опублікував черговий рейтинг найкращих зоряних оголень. І хоча деякі з цих моментів далеко не нові і публікувалися в Інтернеті не раз, такі збори зоряних помилок привертають велику увагу з боку читачів.
Потрапили в список Zоо і знаменитості, які майже завжди з"являються в подібних дайджестах, - Періс Хілтон, Ліндсі Лохан, Тара Рейд, Міша Бартон, Памела Андерсон.
Актриса Наталі Портман, яку не звинуватиш в бажанні оголятися на кожній червоній килимовій доріжці, все ж таки іноді допускає промахи і не стежить за своїми нарядами. Один з такого конфузу також потрапив на сторінки ZOOMagazine
Потрапляють в неприємні ситуації і персони королівських кровей і подружки монарших нащадків - особливо пильно британська преса стежить за Кейт Міддлтон, з котрою найближчим часом, можливо, поєднає своє життя старший з синів леді Діани і принца Чарльза Уїльям, повідомляє Federalpost.

Зараз ви читаєте новину «Складений рейтинг зоряних оголень (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути