четвер, 14 червня 2007 11:12

Скажений вовк тероризував жителів села цілу ніч

Вчора в селі Пісоцькому на Чернігівщині вовк напав на 4 людей. Близько дев"ятої вечора 80-річна Євдокія Дешура закінчувала полоти грядки з картоплею на своєму городі і раптом побачила, що через відкриту хвіртку в двір вбіг величезний вовк. Баба Євдоха не встигла і перехопити зручніше сапу, щоб прогнати непрошеного звіра, як "сірий" накинувся на неї і вчепився в ногу. Відмахуючись від вовка, жінка закрилася в сільському туалеті і почала кликати на допомогу. З будинку вибігли її родичі - 71-річна баба Марія і 52-річний Микола. Вони теж спробували відлякати вовка, але сірий і їх покусав. Довелося ховатися в будинку. Побродивши по двору у пошуках їстівного звір втік у ліс. Четверо селян, яких покусав вовк, нині в лікарні, їм роблять уколи від сказу.

Вовк же з"явився в селі ще раз. За словами співробітника обласного МНС Олександра Івченка, о другій годині ночі 66-річний житель Пісоцького Володимир прокинувся від страшного завивання свого собаки. Подумавши, що це в господарство забрався якийсь грабіжник, він вийшов на вулицю і тут же побачив очі звіра, що світяться. Вовк повалив чоловіка на землю і міг би загризти, якби не господарський син. Слідом за батьком він теж вийшов у двір, передбачливо захопивши сокиру, якою і вбив непрошеного гостя.

Місцеві мисливці говорять, що вовк був хворий на сказ, адже зазвичай - ця обережна тварина і людину обходить стороною. Останніми роками в чернігівських лісах завелося дуже багато сірих, за їх популяцією ніхто не стежить і не проводить, як раніше, плановий відстріл, якщо чисельність вовків зашкалює. Це перший випадок нападу вовків на людей цього року, передає Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Скажений вовк тероризував жителів села цілу ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути