середа, 21 травня 2008 16:07

Скарлетт Йоханссон випустила дебютний альбом

Відома голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон підтвердила свій статус професійної співачки. У вівторок відбувся світовий реліз її дебютного музичного альбому "Anywhere I Lay My Head", до якого увійшли 10 кавер-версій пісень американського співака і композитора Тома Уейтса.

Крім пісень Уейтса до альбому Скарлетт Йоханссон увійшла одна оригінальна пісня, написана спеціально для Скарлетт, - "Song for Jo", повідомляє NEWSru.co.il.

На прес-конференції, яка проходила в лютому цього року в Лондоні, Скарлетт сказала, що для неї музика - це спосіб самовираження: "Я зрозуміла, що можу виражати свою сексуальність через пісні Девіда Боуї. У мене з"явилося трохи вільного від роботи часу, і це допомогло мені реалізувати свої музичні інтереси".

Для свого дебютного альбому Скарлетт не випадково обрала пісні Тома Уейтса. Том також є її колегою - відомим голлівудським актором: він зіграв у фільмах "Дракула", "Король-рибалка", "Бійцівська рибка", "Таємничий поїзд" та в багатьох інших.

Довідка: Скарлетт Йоханссон

Скарлетт Йоханссон народилася 22 листопада 1984 року в Нью-Йорку. Її батько, Карстен Йоханссон - виходець із Данії, був сином сценариста і режисера Ейнера Йоханнсона. Її мати, Мелані Слоан походить з сім"ї американських євреїв. Оскільки її батьки розлучилися, Скарлетт жила на два міста - Нью-Йорк і Лос-Анджелес, повідомляє "ВікіпедіЯ".

У 2002 році Йоханссон закінчила школу в нью-йоркському районі Манхеттен. У 2004 році вона брала участь у виборчій кампанії кандидата в президенти США від Демократичної партії Джона Керрі.

Скарлетт Йоханссон є обличчям рекламної кампанії парфумів Eternity Moment фірми Calvin Klein. У 2006 році вона підписала контракт з фірмою L"oreal. Актриса з"явилася в кліпах таких виконавців, як Боб Ділан і Джастін Тімберлейк.

Свою першу кінороль Йоханссон отримала у фільмі "Норт", де зіграла разом з юним Елайджем Вудом. Роль Грейс Маклін у фільмі Роберта Редфорда "Заклинатель", зіграна Скарлетт в 1998 році, принесла актрисі першу популярність в США, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон випустила дебютний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути