Ексклюзиви
неділя, 09 березня 2008 16:35

Скарлетт Йоханссон не слухає свою матір через бойфренда (ФОТО)

Зірка картини "Труднощі перекладу", яка близько року зустрічається з Раяном Рейнолдсом в недалекому майбутньому планує переїхати до нього в його лос-анджелські апартаменти.

Скарлетт Йоханссон переїздить до Райана всупереч бажанню її матері. Джерело розповіло: "Скарлетт відчуває, що вона готова почати жити разом з Райаном під одним дахом. До того ж, вона абсолютно упевнена в ньому і довіряє йому. Вона вважає, що він - саме той чоловік, про якого вона мріяла. Але її мати думає інакше. Мати Скарлетт вважає, що її дочка дуже молода для цього. На думку матері актриси, Йоханссон може поламати собі життя подібними необдуманими кроками". У січні таблоїди повідомляли, що Райан зробив пропозицію 23-річній Скарлетт.

Йоханссон і 31-річний Райан Рейнолдс познайомилися в квітні минулого року в Нью-Йорку. Перед цим Райан порвав відносини з канадською виконавцею Аланіс Моріссетт.

Перші чутки про заручини Скарлетт і Райана з"явилися влітку минулого року, коли папарацці зняли їх обох в аеропорту. Тоді Райан віз Скарлетт до Канади, щоб познайомити зі своїми батьками, повідомляють Сутки.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон не слухає свою матір через бойфренда (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути