Ексклюзиви
вівторок, 18 березня 2008 15:42

Син режисера "Бригади" отримав 13 років позбавлення волі за зґвалтування і вбивство

У Севєродвінську ухвалений вирок синові режисера серіалу "Бригада". Він визнаний винним в зґвалтуванні, розбійному нападі і вбивстві.

Суд Севєродвінська у вівторок ухвалив обвинувачувальний вирок стосовно Леоніда Сидорова, який доводиться сином режисерові культового серіалу "Бригада" Олексію Сидорову. Засуджений отримав 13-річний термін покарання. Це навіть більше, ніж пропонувало державне обвинувачення.

Як повідомлялося раніше, в грудні 2007 року Сидоров з приятелем Семеновим, знаходячись в стані алкогольного сп"яніння, увірвались в кімнату сусідів по комунальній квартирі, де в той момент знаходилися двоє чоловіків і жінка.

Як випливає з матеріалів справи, "вони довго били їх всім, що попадалося під руку". А жінку зловмисники не тільки побили, але і зґвалтували.

На довершення нальотчики упустили на жінку холодильник, потопталися на нім і пішли спати в сусідню кімнату. Жертва від отриманих травм померла.

Hа наступний день злочинці повернулися і погрозами змусили одного з чоловіків піти з ними в банк, щоб той зняв з рахунку 10 тисяч рублів.

По сукупності всіх статей Сидорову призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 12 років і 10 місяців з відбуванням в колонії суворого режиму. Проте, оскільки у момент злочину обвинувачений знаходився на умовно-достроковому звільненні (у 2006 році він був засуджений за крадіжку автомобіля), йому було додано ще 2 місяці. Таким чином, загальний термін покарання складе 13 років, передає "Інтерфакс".


Зараз ви читаєте новину «Син режисера "Бригади" отримав 13 років позбавлення волі за зґвалтування і вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути