вівторок, 26 лютого 2008 15:16

Сім"я Патаркацишвілі проведе незалежну експертизу причин його смерті

Сім"я грузинського мільярдера Бадрі Патаркацишвілі найняла незалежних експертів для визначення причини смерті бізнесмена, який раптово помер в Лондоні в середині лютого. Про це повідомив журналістам один з лідерів Об"єднаної опозиції, лідер партії "Рух за єдину Грузію" Георгій Тортладзе. "В даний час розслідування причин смерті ведуть різні незалежні лабораторії і установи, у тому числі і за замовленням сім"ї Патаркацишвілі", - сказав Георгій Тортладзе. Він підкреслив, що висновки про причини смерті Патаркацишвілі можна буде робити після отримання результатів всіх експертиз.

Патаркацишвілі раптово помер 12 лютого в своєму маєтку поблизу Лондона від серцевого нападу, вранці 26 лютого його тіло було перевезене в Тбілісі. Первинний висновок експертів - смерть бізнесмена була викликана ішемічною хворобою серця.

Тим часом, британські медики і експерти продовжують розслідування для встановлення остаточних причин смерті. Ряд опозиційних грузинських політиків висловлює припущення, що серцевий напад "не був викликаний природними причинами", повідомляє "Новости-Грузия".

Зараз ви читаєте новину «Сім"я Патаркацишвілі проведе незалежну експертизу причин його смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути