пʼятниця, 03 серпня 2007 08:47

Симоненко взяв приклад з Кучми й написав книгу

Літературний твір, який лідер КПУ готував цілий рік, представили публіці на з"їзді Компартії 2 серпня.

Робота об"ємом 272 сторінки називається Праця і капітал. Політик про політику. Симоненко вирішив повідати про глобальний капіталізм, українську економіку і політику.

"Ця книга вже була написана, і я думав її видати минулого року, але політика така багатолика... Я рік працював над цією книгою, думаю, вона буде дуже цікава і політологам, і соціологам", - сказав Симоненко.

Один з розділів своєї книги лідер комуністів присвятив розповіді про те, як в липні 2006 року формувалася антикризова коаліція. У спогадах Симоненко сказано, що всупереч здивуванню багатьох соратників Компартії, партнерство КПУ з Партією регіонів не було несподіванкою.

 "Ще в лютому 2005 року, на самому початку виборчої кампанії, КПУ виступила з ідеєю формування широкої коаліції, яка узяла б на себе рішення задачі подолання глибокої політичної і економічної кризи. Ми оголосили готовність до переговорів зі всіма політичними силами. Політики з "помаранчевого" табору проігнорували заклик комуністів, втягнувши решту всіх політичних сил в конфронтацію. Як показав подальший розвиток подій, вони були орієнтовані на реалізацію цинічного сценарію узурпації влади...Запобігти такому ходу подій можна було тільки створенням альтернативного політичного союзу. І комуністи пішли на цей крок", пише Сегодня.
Зараз ви читаєте новину «Симоненко взяв приклад з Кучми й написав книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути