Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2007 14:18

Сільвестр Сталлоне розповів про жахи М"янми

Актор і режисер Сільвестр Сталлоне, що знімав четвертую частина фільму "Рембо" на кордоні між Таїландом і М"янмою, розповів ЗМІ про наслідки репресій воєнної хунти, очевидцем яких він став. Про це у вівторок повідомляє The Daily Mail.

Сталлоне повернувся із зйомок на річці Салуїн більше тижня тому і не застав наслідків масових демонстрацій проти військового режиму. Він, проте, розповів, що в прикордонних джунглях заміновано багато доріг, і він не раз бачив мирних жителів з відірваними ногами. Також він розповідає про людей з відрізаними вухами і з ранами, в яких кишать личинки. "Рембо" назвав ситуацію у М"янмі страшнішою, ніж у В"єтнамі або Камбоджі.

Повідомляється також про те, що знімальній групі Сталлоне погрожували, і місце зйомки вони залишили через те, що в районі стало небезпечно. Хто загрожував відомому акторові, проте, не повідомляється.

Натурні зйомки четвертої частини "Рембо" у М"янмі і Таїланді проходили протягом шести місяців. Зараз фільм монтують. Він вийде на екрани у січні 2008 року, повідомляє  Лента.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Сільвестр Сталлоне розповів про жахи М"янми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути