вівторок, 26 лютого 2008 11:25

Siemens звільняє 6800 співробітників

Компанія Siemens ухвалила рішення про скорочення 6800 робочих місць у підрозділі Siemens Enterprise Network (SEN) і збирається подати програму зниження витрат у секторі корпоративних комунікацій, пише The Financial Times. Найбільша машинобудівна компанія Європи планує також завершити продаж збиткових активів до кінця червня.

Німецька фірма вже півтора роки безуспішно намагається продати SEN, що поставляє телекомунікаційне устаткування корпоративним клієнтам. Проте зараз просочилися чутки про те, що Siemens близький до угоди про поступку активу з рядом крупних фірм, включаючи Alcatel-Lucent і Nortel.

Siemens вже знизив вартість підрозділу на 567 мільйонів євро, але це не дало результату, крім того, погіршала й кон"юнктура на ринку. Скорочення робочих місць має на меті знизити витрати до такого рівня, щоб компанія стала цікавою потенційним інвесторам. До скорочення у фірмі працювало 17,5 тисяч співробітників, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Siemens звільняє 6800 співробітників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути