середа, 23 вересня 2009 08:59

Сідней накрила сильна пилова буря

Сідней накрила сильна пилова буря
У середу, 23 вересня, на одне з найбільших міст Австралії Сідней обрушилася сильна пилова буря.

Через погану видимість Сіднейський міжнародний аеропорт тимчасово не приймав і не відправляв літаки. Кілька міжнародний рейсів було перенаправлено в інші австралійські аеропорти.

Також через пилову бурю влада Сіднею прийняла рішення припинити рух поромів, що зв"язують різні райони міста. Дорожня поліція, у свою чергу, закликала водіїв бути якомога обережним в складних погодних умовах.

Служба "швидкої допомоги" Сіднея за кілька годин отримала понад 250 дзвінків від мешканців міста, які скаржилися на проблеми з диханням. Лікарі закликали людей, що страждають астмою, захворюваннями серцево-судинної або дихальної систем, не виходити з дому. Людям похилого віку і маленьким дітям також тимчасово рекомендовано залишатися вдома.

Як зазначає АР, пилові бурі досить рідкісне для Сіднея явище. За прогнозами метеорологів, у найближчі кілька годин вітер, що несе пил, ослабне, і повітря в місті очиститься, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Сідней накрила сильна пилова буря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути