Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2007 15:16

Севастополець частинами продавав автомобіль батька, щоб купити наркотики

У Севастополі син розпродав автомобіль батька, щоб купити наркотики. 17-річний хлопець протягом трьох місяців розбирав машину на деталі.

У чергову частину Інкерманського міського відділення міліції звернувся 48-річний власник "Жигулів" із заявою про пропажу автомобіля. Гараж, з якого зникло авто, розташований у дворі колишньої дружини заявника. Він був розлучений, але зберіг з екс-дружиною добрі стосунки і попросив машину залишити у неї.

В обкраденому гаражі співробітники міліції виявили тільки сидіння від автомобіля. Слідів пошкодження замка на воротах гаража не було. Це дало підставу вважати, що злодій проник в гараж, підібравши ключ до замка, або крадіжку зробив той, хто мав доступ до ключа. Також під час огляду співробітники міліції встановили, що злодій розкрив бічні двері, які вели в підвальне приміщення гаража. Вислухавши оперуповноважених, господар запідозрив у крадіжці власного сина.

17-річний хлопець жив з матір"ю, його раніше судили за крадіжки. Коли міліція затримала підозрюваного, він признався, що протягом трьох місяців неодноразово заходив в гараж, розбирав автомобіль батька на запчастини і продавав на авторинку. В ході перевірки співробітники кримінального розшуку також встановили, що Роман вживає наркотики, і йому постійно потрібні гроші на чергову дозу. Він ніде не працював і не вчився. Гроші просив у матері, яка і не підозрювала, що її син – наркоман. В даний час порушили кримінальну справу і ведуть слідство, передає Новый Регион.

Зараз ви читаєте новину «Севастополець частинами продавав автомобіль батька, щоб купити наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути