вівторок, 11 вересня 2007 09:20

Шестеро білих американців тиждень катували чорну жінку (ФОТО)

 
Департамент шерифа американського округу Логан розповсюдив заяву, в якій повідомляється про те, що шестеро білих жителів Західної Вірджинії звинувачуються у насильницькому утриманні, тортурах і сексуальних приниженнях чорношкірої мешканки Чарльстону.


Про подію стало відомо в результаті анонімного дзвінка, що поступив до департаменту. Той, що дзвонив повідомив, що якась жінка утримується в будинку проти її волі.

Коли заступники шерифа були зайняті розпитуванням мешканки будинку, що вийшла на крильце, на вулицю, шкутильгаючи, вийшла ще одна жінка, вона протягнула вперед зв'язані руки і промовила: "Допоможіть мені", - описує події поліцейський прес-реліз.

23-річна жінка мала рани на лівій нозі, навколо очей були великі синяки. Судячи по стану ран, нанесені вони були близько тижня тому. "Наші співробітники побачили практично закриті чорними синяками ока, частина волосся на голові була вирвана, на шиї у неї була рвана рана, вона була виснажена морально і фізично", - говорить шериф округу В. Е. Хантер.

Як випливає з документів, поданих на розгляд суду, постраждалу примушували істи щурячі і собачі фекалії, пити воду з туалету, повідомляє АР.
Зараз ви читаєте новину «Шестеро білих американців тиждень катували чорну жінку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути