Ексклюзиви
неділя, 25 лютого 2007 16:41

Шерон Стоун визнали найгіршою акторкою 2006 року

Фільм "Основний інстинкт-2" зібрав урожай у чотири Золоті малини, що присуджуються найгіршим американським фільмам року.

Виконавиця головної ролі Шерон Стоун визнана гіршою акторкою 2006 року. "Основний інстинкт-2" був зазначений і як найгірша кінокартина року, і як найгірший сіквел року. Сценарій цього фільму також було визнано найгіршим у 2006 році.

Брати Шон і Марлон Уейнс визнані найгіршими виконавцями головної чоловічої ролі за роботу у фільмі "Пустун" про злодія, що видає себе за немовля. Кожен з них одержав по пластмасовій статуетці й у номінації за гірший акторський дует. Цю "нагороду" вони розділяють з Керрі Вашингтон. Сама стрічка визнана найгіршим рімейком минулого кіносезону. Фільм зроблений за мотивами мультфільму 1954 року.

Гіршою виконавицею жіночої ролі другого плану визнана Кармен Електра за роботу одразу в двох фільмах - "Кінопобачення" та "Дуже страшне кіно-4". Дівчина з води Найта Шьямалана принесла йому дві антинагороди - за найгіршу режисуру і за найгіршу чоловічу роль другого плану у виконанні, до речі, самого Шьямалана.

У заснованій цього року номінації "Найгірша підстава" для сімейного перегляду виграв фільм "Божевільня на колесах" з відомим коміком Робіном Вільямсом у головній ролі.

Церемонія оголошення імен власників Золотої малини відбулася в суботу ввечері у Лос-Анджелесі. Цю антинагороду створив американець Джон Вілсон у 1980 році і вперше вручалася роком пізніше.

У створений Вілсоном фонд Золота малина входять більше 500 осіб, що живуть у 12 країнах і голосують поштою. "Найгіднішим", на їхню думку, діячам Голлівуду вручається пластикова малинова гілка, вкрита золотою фарбою з пульверизатора. Кожен приз коштує менше 5 доларів, включаючи податок із продажів, що у Каліфорнії складає трохи більше 8 проц.

Золота малина традиційно вручається незадовго до вручення головної премії Американської кіноакадемії. Нагадаємо, церемонія Оскара почнеться ввечері в неділю, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Шерон Стоун визнали найгіршою акторкою 2006 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути