середа, 14 листопада 2007 12:42

Серійний убивця повій за два роки розправився з 7 жінками легкої поведінки

У американському штаті Техас поліція безуспішно шукає серійного вбивцю повій, який за останні два роки вбив семеро жінок легкої поведінки.

Усі сім тіл убитих повій було знайдено в техаському місті Х"юстон за останні 22 місяці, повідомляє AHN. Проте поки що слідство топчеться на місці, оскільки взяті на місці злочинів зразки ДНК можливого злочинця не співпадають з даними поліцейської бази, пише газета El Paso з посиланням на капітана поліції Стіва Джетта.

Сотні доказів були відправлені на дослідження в університет Північного Техасу і криміналістичну лабораторію Федерального бюро розслідувань в Квонтіко (штат Вірджинія).

Складнощі в розслідуванні викликані специфікою діяльності жертв. Деякі жінки мали до 10 статевих контактів за ніч. Тому на їх трупах знайдено багато слідів сперми, і сищики не здогадуються, які з них належать убивці.

Після майже двох років безплідних зусиль поліція починає вважати справу безперспективною. Тому слідча група у цій справі вже скоротилася втричі, з десяти до трьох осіб.

Встановити коло спілкування повій дуже складно, оскільки вони не афішують свої численні випадкові зв"язки. Вірогідні свідки теж неохоче йдуть на контакт із поліцією.

Слідчі розпитали інших повій у справі, і ті розповіли, що стикалися з випадками нападу на них і спробами сексуального насильства. Проте опису вірогідного злочинця поліція не має.

Спочатку в поліції відпрацьовували версію, що вбивства в місті здійснює насильник. Проте після арешту підозрюваних в зґвалтуваннях виявилось, що до вбивств вони не мають відношення.

Більшість убитих - афроамериканки і, як вважає поліція, вбивця швидше за все теж належить до цієї етнічної групи. Всі вбивства здійснені в бідному районі Ейкрес Хоумс, заселеному афроамериканцами.

Трущоби Ейкрес Хоумс різко контрастують з хмарочосами міського центру, пише видання El Paso. У бідних кварталах ще можна побачити коней, а люди по-сільському добре знають один одного, хоча з такими "плодами цивілізації", як наркотики і проституція, вони вже знайомі.

Багато питань залишає і "почерк" злочинця. Якщо 21-річну Лакіту Стабблфілд і 50-річну Памелу Енн Госс вбивця зарізав, то 18-річну Віллі Бьянку Джонс і 45-річну Ванессу Лекі Франклін знайшли задушеними.

При цьому залишається невідомим, яким чином злочинець розправився з 45-річною Патрісією Даффі-Гарсией, 21-річною Жасмин Кларк і досі невпізнаною сьомою жертвою.

Джонс стала останньою жертвою маніяка, її тіло знайшли в дренажній канаві 22 вересня. Після цього міські власті вирішили вжити додаткових заходів для боротьби зі злочинністю і поліпшили вуличне освітлення, повідомляє NEWSru.com.

 

Зараз ви читаєте новину «Серійний убивця повій за два роки розправився з 7 жінками легкої поведінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути