Ексклюзиви
понеділок, 17 червня 2019 12:56

Серед керівників комітетів ВР найефективніші – Галасюк, Третьяков, Гопко

Найбільш успішними керівниками Комітетів Верховної Ради за кількістю прийнятих законопроектів є народні депутати Віктор Галасюк, Олександр Третьяков та Ганна Гопко. Про це свідчать дані Громадської мережі "Опора".

Зокрема, у перші три роки роботи парламенту голова Комітету ВР з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк став ініціатором 48 прийнятих законопроектів. Голова Комітету у справах ветеранів та осіб з інвалідністю Олександр Третьяков ініціював 22 прийнятих законопроекти. Голова Комітету у закордонних справах Ганна Гопко ініціювала 19 прийнятих законопроектів.

За даними іншого дослідження, проведеного Інститутом публічної політики та консалтингу ІНПОЛІТ, метою якого став аналіз законодавчої активності Верховної Ради протягом VIII сесії у 2018 році, ТОП-10 депутатів Верховної Ради за ефективністю виглядав наступним чином: Ірина Луценко – 4 власних законопроекти + 8 в співавторстві, Олег Ляшко– 3 власних + 6 в співавторстві; Ніна Южаніна – 3 власних + 4 в співавторстві; Михайло Довбенко– 3 власних + 4 в співавторстві; Сергій Пашинський (НФ) – 2 власних + 6 в співавторстві; Андрій Вадатурський – 3 власних + 3 в співавторстві; Ірина Геращенко– 2 власних + 5 в співавторстві; Олександр Третьяков – 3 власних + 2 в співавторстві; Олег Кулініч– 2 власних + 4 в співавторстві, Максим Бурбак – 0 власних + 7 у співавторстві.

 
Зараз ви читаєте новину «Серед керівників комітетів ВР найефективніші – Галасюк, Третьяков, Гопко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути