вівторок, 26 лютого 2008 17:42

Сексуальні домагання батька штовхнули дівчину на вбивство

У 28- річної Анжели після смерті матері залишилася одна єдина, рідна людина – це батько, який без своєї другої половини почав потихесеньку спиватися. Дівчина довго трималася, але останніх роки два приєдналася до батька.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

Дівчина ніде не вчилася і не працювала, батько одержував пенсію, яку сумісно і витрачали на найнеобхідніше – горілку. Так протікали дні. І все б нічого, якби не сексуальні домагання з боку батька, які повторювалися кожного разу після розпивання спиртного. У такі моменти Анжелі доводилося йти з будинку, де вона вичікувала, коли хазяїн засне або трохи протверезіє і, тільки тоді поверталася. Якщо вчасно піти не вдавалося, то за відмову в статевій близькості вона отримувала побої. Такий спосіб життя Анжелі дуже набрид. І в черговий раз, прочекавши на вулиці близько 20 хвилин, вона вирішила позбавитися мучителя.

Витягнула з кросівок шнурок і, накинув його на шию сплячого батька, з силою потягнула за кінці вниз. Поки Анжела здавлювала шию шнурком, чоловік навіть не прокинувся, оскільки був дуже п"яний. Потім предмет, який викривав її у вбивстві, спалила в печі і лише тоді по-справжньому злякалася. Щоб уникнути відповідальності придумала для правоохоронців версію, що батько помер власною смертю, але результати судово-медичної експертизи розставили все на свої місця і Анжелі довелося у всьому признатися. Ось тільки про скоєне дівчина не жалкує, настільки велика її ненависть до рідного батька. Наразі зловмисниця заарештована, їй пред"явлено звинувачення за ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Сексуальні домагання батька штовхнули дівчину на вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути