Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2007 13:37

Секретний документ Девіда Копперфілда зі зваблення жінок потрапив в Інтернет

У Інтернет потрапив секретний документ підозрюваного в зґвалтуванні ілюзіоніста Девіда Копперфілда, в якому він дає інструкції своїм асистентам про те, як обходжувати цікавих йому жінок. У документі під назвою "Участь у шоу", від людей, що працюють на Копперфілда, вимагається мати при собі полароїд, цифрову камеру, брошури з інформацією про його острови на Багамах і фотографії самого Копперфілда (якщо одна з дівчат – "скорпіон").

"Скорпіонами" в документі називаються дівчата, яких Девід запрошує на сцену під час шоу.

У документі описується, як помічники повинні шукати привабливих жінок, з якими Девід може зустріти за кулісами після шоу. При цьому бойфренди та чоловіки, якщо такі є, мають залишатись у залі. "Час від часу, бойфренди та чоловіки створюють нам проблеми і відмовляються залишатися. Прагніть щосили примусити їх залишитися. Дивіться пункт "Що говорити" в листку допомоги", – мовиться в документі.

Помічникам велять говорити жінкам: "Ви знаєте, Девід нещодавно купив острови на Багамах. Там дуже красиво і з цими островами у нас пов"язано багато проектів: реклама, телебачення, радіо і багато що інше. Тому ми хотіли б підтримувати з Вами контакт у випадку, якщо в майбутньому з"явиться робота, яка б вас зацікавила".

Потім жінкам дають заповнити анкету з питаннями типу "Звідки Ви? У якому готелі Ви зупинилися? Як довго Ви в місті? З ким Ви приїхали на шоу? З чоловіком? З бойфрендом? З подругою?".

Потім у справу вступає сам Копперфілд. Він виходить, фотографується разом із дівчиною, потім розмовляє з нею віч-на-віч, де пускає в хід всю свою чарівність. Якщо дівчина клює на вудку, то його мета досягнута.

За контрактом співробітниками Копперфілда забороняється розповідати про його фокуси і трюки, зокрема закулісні, повідомляє сайт TMZ.

Зараз ви читаєте новину «Секретний документ Девіда Копперфілда зі зваблення жінок потрапив в Інтернет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути