Ексклюзиви
субота, 02 лютого 2008 14:40

СБУ затримала 1400 тонн контрабандної м"ясопродукції

Співробітники управління Служби безпеки України у Львівській області спільно з працівниками Західної регіональної митниці затримали 2 ешелони з 32 холодильно-рефрежераторними вагонами, завантажені фаршем пташиного м"яса загальною вагою понад 1400 тонн. Про це повідомили у прес-службі УСБУ у Львівській області.

Вказані вантажні потяги в"їхали в Україну з Польщі через залізничний пункт пропуску Мостиська 2. Згідно з документами, отриманими для митного оформлення, у зазначених потягах, мала б перевозитись інша продукція тваринного походження.

Враховуючи, що для митного оформлення надані документи, які містили неправдиві дані, слідчим відділом УСБУ у Львівській області за ст. 201 КК України (контрабанда) порушена кримінальна справа. Проводяться слідчі дії.

Як повідомив начальник УСБУ у Львівській області Анатолій Матіос, це найбільша партія контрабандної м"ясопродукції, затримана співробітниками СБУ за останні роки, повідомляє NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала 1400 тонн контрабандної м"ясопродукції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути