понеділок, 26 вересня 2022 11:45

SBC Awards 2022: Parimatch Ukraine – кращий бетінг і iGaming оператор у Східній Європі
Подія

Нова гучна перемога України: Parimatch Ukraine визнано кращим бетінг і iGaming оператором у Східній Європі. Вперше головна європейська нагорода у сфері азартних ігор поїде до України.

Автор: Parimatch
  Parimatch Ukraine визнано кращим бетінг і iGaming оператором у Східній Європі
Parimatch Ukraine визнано кращим бетінг і iGaming оператором у Східній Європі

Кілька сотень учасників: професійна спільнота, медіа та журі з усього світу, чия експертна оцінка щорічно відзначає кращих з кращих, зібрались у Барселоні. Саме там 22 вересня відбулася церемонія нагородження SBC Awards 2022. У фокусі найпрестижнішої премії у сфері беттінгу та iGaming - досягнення операторів і розробників онлайн-платформ, а також платіжних систем, маркетингу та роботи з даними.

Parimatch Ukraine підтвердила статус європейського лідера індустрії розваг та отримала нагороду "Оператор року у Східній Європі". Серед критеріїв оцінки: інноваційність і технологічність платформи, рівень клієнтського сервісу, відповідність світовим стандартам безпеки даних та соціально-корпоративні ініціативи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України завоювала шість медалей на чемпіонаті світу з боротьби

"Європейська нагорода, оцінка наших колег з усього світу - це не лише перемога Parimatch Ukraine. Це визнання професійної спільноти для українських розробників, аналітиків, маркетологів, менеджерів, для українців. Світ визнає Україну. Це відбувається кожного дня, і ми дуже відчуваємо підтримку. І сьогодні по-іншому сприймаєш нагороду, адже немає ціннішої нагороди, ніж людське життя. Ми вкотре дякуємо кожному захиснику України і продовжуємо працювати заради головної перемоги", – відзначила Наталія Гілевич, CEO Parimatch Ukraine.

З початку повномасштабної російської агресії проти України бренд Parimatch взяв курс на підтримку українських військовослужбовців і постраждалих від війни людей. Компанія вже передала на потреби української армії 100 автомобілів на суму понад 40 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «SBC Awards 2022: Parimatch Ukraine – кращий бетінг і iGaming оператор у Східній Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути