Ексклюзиви
середа, 29 жовтня 2008 10:08

Саркозі задумався над фінансуванням МВФ

Президент головуючої в ЄС Франції Ніколя Саркозі виступає за збільшення засобів для фінансування діяльності Міжнародного валютного фонду. Про це він заявив увечері 28 жовтня у Версалі після зустрічі з прем"єр-міністром Британії Гордоном Брауном.

"Думаю, що необхідно знайти шляхи і засоби для того, щоб МВФ мав більше грошей для підтримки певної кількості країн. Я думаю насамперед про країни, які розвиваються", - сказав Саркозі, повідомляє "УНІАН".

При цьому Президент Франції відзначив, що питання діяльності МВФ - це не просто питання фінансовою регулювання або перебудови капіталізму. "Це також питання загального світового керування", - сказав він.

Саркозі також відзначив, що роль МВФ обговорюватиметься під час неформального саміту ЄС, який відбудеться 7 листопада в Брюсселі. Головною темою цього саміту повинне стати обговорення проблем, викликаних фінансовою кризою, і шляхів їх подолання.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі задумався над фінансуванням МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути