Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2007 10:55

Саркозі відпочиває в Єгипті з екс-коханкою Міка Джагера (ФОТО)
6

Президент Франції Ніколя Саркозі і його нова подруга Карла Бруні прибули на єгипетський курорт Люксор, щоб провести там спільну відпустку, повідомляє ВВС .


Тримаючи пані Бруні за руку, французький президент дружньо помахав всім, хто зібрався, коли вони прибули в свій готель.

Проте заходи безпеки прийняті серйозні, в місті діють агенти спецслужб в штатському, а в понеділок увечері двох журналістів було на короткий час затримано у зв"язку з тим, що вони вели зйомку готелю.

У жовтні 52-річний Саркозі розлучився зі своєю дружиною Сесілією, з якою прожив 11 років. З 39-річною Бруні його вперше помітили в середині грудня під час відвідин паризького Діснейленду.

Колишня модель, яка раніше була разом з такими чоловіками, як Мік Джагер, Дональд Трамп та Ерік Клептон почала кар"єру співачки після того, як покинула світ моди.

Пара поїхала до Єгипту разом з друзями і родичами. Вони прибули на приватному реактивному літаку, люб"язно наданим другом Саркозі, французьким мільярдером Вінсеном Болером.

Щоб уникнути фотографів, Саркозі і Бруні сіли на літак в ангарі. Після приземлення в Люксорі, служба безпеки не допустила наближення репортерів.

Повідомляється, що пара відвідає археологічні визначні пам"ятки навколо Люксора. Потім в четвер вони поїдуть на інший курорт - Шарм Ель Шейх. Після цього Саркозі нанесе офіційний візит єгипетському президентові Хосні Мубараку в Каірі, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі відпочиває в Єгипті з екс-коханкою Міка Джагера (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути