вівторок, 29 січня 2008 13:44

Саркозі подасть до суду на авіакомпанію за використання його фото з Карлою Бруні

Президент Франції Ніколя Саркозі має намір подати до суду на авіакомпанію Ryanair за використання його фотографії з подругою Карлою Бруні в рекламі, повідомляють у вівторок французькі ЗМІ.

Реклама з фотографією пари і підписом біля зображення Бруні "З Ryanair вся моя сім"я зможе бути присутньою на моєму весіллі" з"явилася в газеті Parisien у понеділок.

"Це неправомірне використання зображення президента Республіки, і президент дав розпорядження, щоб ця справа переслідувалася згідно з законом", – сказав Франк Лувріє, керівник прес-служби канцелярії французького президента.

Директор з маркетингу Ryanair у Франції МатьєГлассон заявив, що "жалкує" про подібну реакцію і приніс свої вибачення.

"Ми здивовані подібною реакцією, тому що, якщо ви подивитеся рекламу, то побачите, що фотографія, скоріше, позитивна для обох (Ніколя Саркозі і Карли Бруні), вони посміхаються, в цій рекламі немає й тіні агресії", – сказав він.

Авіакомпанія Ryanair не вперше використовує фотографії політичних діячів у своїй рекламі. Так, в 2007 році в рекламі Ryanair з"явилися фотографії прем"єр-міністра (тепер уже колишнього) Польщі Ярослава Качиньського,  глави іспанського уряду, колишнього прем"єр-міністра Швеції. У більшості випадків проти компанії були порушені судові процеси.

Саркозі восени минулого року розлучився зі своєю другою дружиною Сесілією, а в грудні відправився в поїздку до Єгипту у супроводі нової подруги – 39-річної колишньої супермоделі Карли Бруні. Пізніше вона супроводжувала Саркозі під час його поїздки до Йорданії.

У січні французька преса поширила чутку про те, що Саркозі й Бруні таємно взяли шлюб у Єлісейському палаці, проте ця інформація не отримала офіційного підтвердження. Бруні стверджує, що вона поки незаміжня, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Саркозі подасть до суду на авіакомпанію за використання його фото з Карлою Бруні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути