четвер, 30 жовтня 2008 16:11

Сара Пейлін не знає, чому не користується підтримкою жінок

Кандидат у віце-президенти США Сара Пейлін заявила в інтерв"ю, що не знає, чому не користується великою популярністю серед жінок-виборців.

Пейлін також не має уявлення про те, чому багато американців ставлять під сумнів її готовність зайняти віце-президентський пост. Коли ведуча програми поставила їй ці питання, Сара Пейлін відповіла, що не стежить за результатами передвиборних опитувань.

Крім того, Пейлін розповіла про те, як її 14-річна донбка була засмучена, побачивши на одному з противників Республіканської партії футболку з образливим зауваженням на адресу губернатора Аляски. За словами Сари Пейлін, її донька сказала: "Як він може так про тебе думати? Він же з тобою ніколи не спілкувався".

Кандидат у віце-президенти поскаржилася на "подвійні стандарти" преси, відзначивши, що журналісти не дуже цікавилися вартістю костюмів чоловіків - учасників передвиборної гонки, а повідомлення про те, що на її гардероб було витрачено 150 тисяч доларів, викликали обурення демократів.

Президентські вибори в США мають відбутися 4 листопада. Пейлін є напарником кандидата в президенти від республіканців Джона Маккейна. Демократичну партію представляють сенатори Барак Обама і Джозеф Байден, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Сара Пейлін не знає, чому не користується підтримкою жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути