Ексклюзиви
вівторок, 14 травня 2019 11:45

САП саботує розгляд "справи Мартиненка" через її розвал – адвокат

САП саботує розгляд "справи Мартиненка" через її розвал – адвокат
Фото: Еспресо.TV

Прокурори САП 14 травня не з'явились на чергове судове засідання у "справі Мартиненка". Про це повідомила прес-служба екс-депутата Миколи Мартиненка.

Адвокат Петро Бойко наголосив, що "НАБУ і САП перейшли до відкритого саботажу за цією справою. Прокурори САП нікого не попередили і проявили відверту неповагу до суду. НАБУ і САП побачили, що розпіарена справа вже розвалилась у суді. Сфальсифіковані експертизи малювали сумнівні приватні фірми, і сюди штучно приплели прізвище Мартиненка. Насправді немає жодних збитків для держави – навпаки, вона отримала прибуток. Захист у суді послідовно спростовує всі фейки, які роками тиражувались щодо Мартиненка та інших людей", - сказав Бойко.

Він нагадав, що прокурор САП Олексій Скибенко раніше прямо заявив, що сторона обвинувачення незацікавлена у встановленні об'єктивної істини у "справі Мартиненка". "Всю надію НАБУ і САП покладають на тиск на суддів, аби змусити їх ухвалювати не правові, а суто політичні рішення. Тому зараз НАБУ і САП вирішили потягнути час, коли переконались у повному провалі своєї юридичної позиції. Вони сподіваються тиснути піар-засобами", - сказав адвокат.

Прес-служба Мартиненка також наголосила, що "всі винні у фальсифікаціях на чолі з директором НАБУ Ситником нестимуть кримінальну відповідальність. Тому пан Ситник сподівається втекти до ВР і сховатись за депутатською недторканністю".

Зараз ви читаєте новину «САП саботує розгляд "справи Мартиненка" через її розвал – адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути