Ексклюзиви
четвер, 14 лютого 2008 13:34

Самовбивця заморив себе голодом, залишивши щоденник про останні дні (ФОТО)

Житель Німеччини здійснив самогубство, пішовши в ліс і заморивши себе голодом. При цьому він вів щоденник, в який записував враження про останні дні. За повідомленнями поліції, мисливці знайшли тіло 58-річного чоловіка, що розкладається, в гущавині серед дерев, за 80 км. від його рідного міста Ганновер.

Вирішивши убити себе, Ганс З. відправився на велосипеді в ліс і заїхав так далеко, щоб ніхто не міг його виявити і врятувати. Поряд з його тілом мисливці виявили хроніку 24 днів, проведених їм в курені. Там він написав, що дуже страждає через розлучення з дружиною і відсутність можливості бачитися з дочкою.

Довгі і невдалі пошуки роботи також стали одним з чинників, Ганса, що підштовхнули розлучитися з життям. У щоденнику дивний самовбивця описує також, що відбувалося з його організмом під час тривалої голодовки: "сухість шкіри" і відчуття, як "поступово відмовляють внутрішні органи".

Останній запис в щоденнику датований 13 грудня - майже два місяці тому. У поліції вважають, що саме того дня або трохи пізніше чоловік помер. Варта правопорядку повідомила, що тіло Ганса лежало на саморобному матраці в "дивній" позі. Проте в поліції упевнені, що це було саме самогубство.

Варта правопорядку передала щоденник чоловіка його дочки, оскільки в ньому було вказано, що це його останнє прохання. "Зошит повинен бути передана моїй дочці після моєї смерті", - написав Ганс. Втім, місцеві ЗМІ відзначають, що його дочка Джоана не сильно переживала, дізнавшись про смерть батька, повідомляє TheDaily Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Самовбивця заморив себе голодом, залишивши щоденник про останні дні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути