Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2008 11:08

Самогубство японської школярки призвело до госпіталізації майже сотні людей

Самогубство японської школярки призвело сьогодні до евакуації багатоквартирного будинку і тимчасової госпіталізації майже 70 людей.

Щоб звести рахунки з життям, 14-річна учениця однієї зі шкіл в префектурі Коті на острові Сікоку використала хлористий водень - отруйний газ, бутель з яким вона помістила у власній ванні. Дівчинка, як вважають експерти, загинула майже миттєво.

Сильне отруєння отримала і її мати, яка знаходилася в сусідній кімнаті. Їдкий запах, що розповсюдився по будинку, змусив мешканців викликати рятувальників. Вони евакуювали майже 200 людей і знайшли джерело газу. Більше 20 постраждалих були госпіталізовані, решта звернулися до лікарів самостійно. Зараз їхньому життю ніщо не загрожує.

Дівчинка, яка покінчила самогубством, як повідомляється, проживала удвох з матір"ю. Останнім часом вона категорично відмовлялася ходити в школу, повідомляє ІТАР-ТАРС.

Зараз ви читаєте новину «Самогубство японської школярки призвело до госпіталізації майже сотні людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути