четвер, 02 серпня 2007 10:28

Шахтар з фермером замість віце-спікера Мартинюка

КПУ змінить трьох кандидатів в депутати в першої п`ятірки виборчого списку порівняно зі списком 2006 р. Про це повідомив член КПУ, народний депутат Верховної Ради України V скликання Леонід Грач. За його словами, в першій п`ятірці списку з`явилися три нові людини: Євген Волинець (шахтар з м. Шахтарська, Донецька обл.), Марина Перестенко (фермер з АРК), а також Юрій Гайдаєв (міністр охорони здоров`я). При цьому, в першій п`ятірці відсутні Адам Мартинюк (перший заступник голови ВР V скликання), Катерина Самойлик і Омелян Парубок. Грач також повідомив, що Мартинюк буде в списку, але в першу п`ятірку не входитиме.

КПУ сьогодні, 2 серпня 2007 р., почала роботу позачергового з`їзду партії. На з`їзді планується розглянути проект Передвиборної програми партії, прийнятої на об`єднаному Пленумі ЦК і ЦКК КПУ 28 липня 2007 р. Позачерговий з`їзд КПУ також розгляне персональний список кандидатів в народні депутати, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Шахтар з фермером замість віце-спікера Мартинюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути