Ексклюзиви
понеділок, 04 червня 2007 09:17

Шахраї, що видавали заміж Волочкову, отримали по три роки

Міський суд Йошкар-Оли визнав винними в шахрайстві двох місцевих жителів, що видавали заміж балерину Анастасію Волочкову. Обидва підсудних засуджені до ув"язнення в колонії загального режиму строком на 3 роки. Як встановило розслідування, Олег Ельсуков і Сергій Четверіков пропонували іноземцям російських наречених. У йошкар-олинському клубі "Фараон" молоді люди познайомилися з дівчиною і запропонували їй участь в бізнесі. За пропозицією молодих людей дівчина відкрила в банку рахунок на своє ім"я і передавала їм гроші, що надходили туди, забираючи собі 5%.

Злочинці публікували в інтернеті фотографії найкрасивіших і знаменитіших росіянок, заявляючи, що вони - "прості дівчата", які шукають своє кохання. Шахраї спокушали іноземців фотографіями Жанни Фріске, Юлії Началової, Ірини Салтикової. Восени 2005 року шахраї розмістили паспортні дані своєї подруги на одному з сайтів знайомств, супроводивши їх фотографіями балерини Анастасії Волочкової. 17 жовтня вони вибрали громадянина Німеччини, що клюнув на фотографії, і вступили з ним в електронне листування від імені дівчини.

Всього фальшивій нареченій німецький жених перерахував загалом 28 480 євро. Проте, наречена, якій нібито потрібні були засоби то на навчання, то на лікування, то на оформлення документів, так і не приїхала в гості до жениха, який, запідозривши обман, звернувся в поліцію, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї, що видавали заміж Волочкову, отримали по три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути