Ексклюзиви
середа, 09 січня 2008 08:50

Саакашвілі перемагає в першому турі на виборах президента Грузії

Саакашвілі перемагає в першому турі на виборах президента Грузії
Центрвиборчком Грузії вранці в середу обприлюднив оновлені дані підрахунку бюлетенів. Після підрахунку 98% голосів виборців лідирує кандидат в президенти Міхаїл Саакашвілі, що набрав 52,2%. На другому місці кандидат у президенти від об"єднаної опозиції Леван Гачечіладзе – 26,3%. На третьому Бадрі Патаркацишвілі – 7%. Об"єднана опозиція, незадоволена підсумками президентських виборів в Грузії, має намір провести в Тбілісі 13 січня масову акцію протесту. За попередніми даними ЦВК, Саакашвілі набирав 69% голосів – у чотири рази більше, ніж Гачечіладзе – 16,68%. Потім розрив між ними скоротився, а після обробки бюлетенів з 819 дільниць Саакашвілі набирав 48,55% голосів.

Тим часом Леван Гачечіладзе в середу, о 14:00 за місцевим часом, починає голодовку в будівлі Суспільного телебачення країни, вимагаючи призначення другого туру президентських виборів, повідомили у виборчому штабі кандидата, повідомляє newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі перемагає в першому турі на виборах президента Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути